Ingrediënt: bloem

Eiersoufflé

Eiersoufflé

Gek op ei? Probeer deze eiersoufflé eens. Dit is een simpel vegetarisch gerecht uit de Franse keuken dat niet niet alleen heel lekker is als ontbijt of lunch, maar ook prima ’s avonds als hoofdgerecht gegeten kan worden. Serveer er bijvoorbeeld krieltjes en broccoli bij…

Flammkuchen

Flammkuchen

De lekkerste flammkuchen eet je natuurlijk in Duitsland of een Oostenrijkse skihut, maar deze zelfgemaakte exemplaren komen daar dicht bij in de buurt. Zelf flammkuchen maken is helemaal niet zo ingewikkeld en voor het basisrecept heb je slechts een paar ingrediënten nodig. Houd er wel…

Hartige pannenkoeken

Hartige pannenkoeken

Een vegetarisch recept voor… pannenkoeken? Misschien een beetje flauw, maar vergeet niet dat er méér is dan pannenkoeken met stroop en poedersuiker. Hartige pannenkoeken zijn namelijk ontzettend lekker als snelle, makkelijke maaltijd. Verstop er stiekem een heleboel groente in of maak er juist een lekker…

Aubergine schnitzels

Aubergine schnitzels

Aubergine, wij zijn er dol op. Door de milde smaak kan deze paarse groente eigenlijk overal wel bij. Zo is aubergine bijvoorbeeld lekker door de pasta, in een ovenschotel of salade, en in een krokant jasje kan deze veelzijdige groente zelfs als vleesvervanger door. Daarom…

Plaatpizza met vegetarische toppings

Plaatpizza met vegetarische toppings

Pizza maken ingewikkeld? Het is maar net hoe moeilijk je het jezelf maakt. Met kant-en-klaar pizzadeeg uit de supermarkt staat je pizza bijvoorbeeld zo op tafel, al heb je daar natuurlijk geen recept van ons voor nodig. Maar ook een echt zelfgemaakte pizza moet lukken,…

Macaroni met kaas en broccoli

Macaroni met kaas en broccoli

Zin in comfort food? Dan word je vast blij van dit recept voor macaroni met kaas (mac ’n cheese) en broccoli. De combinatie van pasta met (veel!) smeuïge kaas, romige bechamelsaus én een krokant korstje maakt deze ovenschotel de ultieme guilty pleasure. Hoewel de Amerikanen…

Tagliatelle met roomsaus

Tagliatelle met roomsaus

Voor veel Italiaanse gerechten geldt: less is more. Een simpele pasta met roomsaus is daar een perfect voorbeeld van. Geen gedoe met een heleboel ingrediënten, maar een eenvoudige maaltijd met pure smaken. Als je kiest voor goede producten, zoals de verse tagliatelle die wij voor…