Ingrediënt: pasta

Vegetarische ministronesoep met fusilli

Vegetarische ministronesoep met fusilli

Deze minestronesoep met fusilli is een van de vegetarische recepten die ruim binnen het half uur bereid kunnen worden. Lekker snel dus, en ook nog eens makkelijk en gezond. In het Italiaans betekent minestrone letterlijk ‘grote soep’ en dat is niet voor niks: deze dikke 

Penne met geitenkaas en walnoten

Penne met geitenkaas en walnoten

Fan van geitenkaas en walnoten? Je eet deze klassieke smaakcombinatie misschien wel eens in een salade, quiche of bladerdeeghapje, maar wist je dat je met deze ingrediënten ook een heerlijke pasta kunt bereiden? Penne met geitenkaas en walnoten is een simpel vegetarisch gerecht om je 

Pasta e ceci

Pasta e ceci

Pasta met kikkererwten Nodig voor vier personen 300 gram pasta (het liefst gemengde pasta of grote buizen, zoals rigatoni) 1 teentje knoflook 1 ui 1 wortel 1 stengel bleekselderij paar takjes rozemarijn (of 2 tl gedroogde rozemarijn) 200 gram tomatenpuree (of passata) 400 gram kikkererwten 

Pasta pesto

Pasta pesto

Als je een druk leven hebt en ’s avonds snel aan tafel wilt, is het verleidelijk om naar kant-en-klare sauzen uit potjes te grijpen. Niks mis mee, maar zelfgemaakt is vaak natuurlijk lekkerder en gezonder. En dat hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, zeker bij 

Tagliatelle met roomsaus

Tagliatelle met roomsaus

Voor veel Italiaanse gerechten geldt: less is more. Een simpele pasta met roomsaus is daar een perfect voorbeeld van. Geen gedoe met een heleboel ingrediënten, maar een eenvoudige maaltijd met pure smaken. Als je kiest voor goede producten, zoals de verse tagliatelle die wij voor