Ingrediënt: peterselie

Vegetarische ministronesoep met fusilli

Vegetarische ministronesoep met fusilli

Deze minestronesoep met fusilli is een van de vegetarische recepten die ruim binnen het half uur bereid kunnen worden. Lekker snel dus, en ook nog eens makkelijk en gezond. In het Italiaans betekent minestrone letterlijk ‘grote soep’ en dat is niet voor niks: deze dikke…

Groentesoep met noedels

Groentesoep met noedels

Deze groentesoep is een verwarmend gerecht voor in de koude herfst- en winterperiode en mag niet ontbreken in onze lijst met snelle vegetarische recepten. Dit gerecht bewijst namelijk maar weer eens dat je ook zonder balletjes prima een vullende soep kunt maken. Wij doen dat…

Wortel-pastinaaksoep

Wortel-pastinaaksoep

Zin in een vullend soepje? Deze vegetarische wortel-pastinaaksoep vind je misschien niet in de lijsten met klassieke vegetarische recepten, maar is zeker het proberen waard. De soep is makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten en staat zo op tafel. Bovendien heeft eten uit…

Linzencurry

Linzencurry

Net als de meeste curry’s is ook deze linzencurry een snel en voedzaam vegetarisch gerecht. Hoewel de ingrediëntenlijst misschien aan de lange kant lijkt, is het bereiden van dit recept ontzettend simpel. Zelfs de currypasta zou je redelijk eenvoudig zelf kunnen maken, al heb je…

Gevulde paprika’s uit de oven

Gevulde paprika’s uit de oven

Misschien vind je gevulde paprika’s maar een saai en stereotiep vegetarisch recept, maar het is natuurlijk maar net wat je er zelf van maakt. Je kunt dit gerecht namelijk zo simpel houden of spannend maken als jij wilt. Gehakt is in dit geval natuurlijk geen…

Tagliatelle met roomsaus

Tagliatelle met roomsaus

Voor veel Italiaanse gerechten geldt: less is more. Een simpele pasta met roomsaus is daar een perfect voorbeeld van. Geen gedoe met een heleboel ingrediënten, maar een eenvoudige maaltijd met pure smaken. Als je kiest voor goede producten, zoals de verse tagliatelle die wij voor…