Vegetarische maaltijdsoep

Vegetarische maaltijdsoep

Soep is misschien wel één van mijn favoriete maaltijden. Er bestaan tal van geweldige vegetarische maaltijdsoepen. Hieronder een aantal van mijn favorieten.

Vegetarische linzensoep
Deze rijkgevulde vegetarische linzensoep is in slechts een paar stappen gemaakt, en maakt gebruik van veel ingrediënten die je waarschijnlijk al in de voorraadkast hebt liggen! Dit gerecht bevat veel verschillende groenten, en zit boordevol eiwitten en mineralen van de gekookte linzen. Super voedzaam dus! Deze vegetarische linzensoep heeft een romige textuur en een warme, kruidige smaak, en daarmee is het een van mijn persoonlijke favorieten. Serveer dit gerecht met wat brood naar keuze om het helemaal af te maken.
Eet smakelijk!
Recept bekijken
Kokos-noedelsoep
Mihoen, citroengras, kokosmelk, taugé… Zomaar wat ingrediënten die onmisbaar zijn bij het bereiden van de lekkerste Aziatische vegetarische recepten. In dit recept verwerken we ze in een vullende, vegetarische kokos-noedelsoep. Dit Thaise gerecht is lekker romig, snel te bereiden en nog gezond ook. En die ingrediënten? Die koop je gewoon bij de plaatselijke toko of supermarkt, waardoor dit vegetarische soepje heel toegankelijk en betaalbaar is.
Recept bekijken
Groentesoep met Noedels
Deze groentesoep is een verwarmend gerecht voor in de koude herfst- en winterperiode en mag niet ontbreken in onze lijst met snelle vegetarische recepten. Dit gerecht bewijst namelijk maar weer eens dat je ook zonder balletjes prima een vullende soep kunt maken. Wij doen dat door niet alleen lekker veel groenten, maar ook noedels toe te voegen. Houd je het liever traditioneel Hollands? Ook aardappel is een goede vuller in vegetarische soepen. Serveer met brood of soepstengels om lekker in de soep te dopen.
Recept bekijken
Vegetarische erwtensoep
Deze vegetarische erwtensoep is rijk gevuld met diverse groenten en is makkelijk gemaakt. Dit gerecht smaakt precies als de traditionele Hollandse erwtensoep, en is toch vegetarisch! Deze vegetarische erwtensoep is ideaal om lekker mee op te warmen tijdens de koude wintermaanden.
Recept bekijken